Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Οι Αθεοι, γιατι εχουν αργιες τις γιορτες των Χριστιανων;

Προκαλουν, ειρωνευονται αλλα απολαμβανουν τις αργιες των Χριστιανων και το θεωρουν κεκτημενο τους....
Γιατι ;;;;;; 
Εχουν δικαιωμα να χλευαζουν την θρησκεια μας ; 
Διαβαστε τι λενε στην ανακοινωση τους και θα καταλαβετε γιατι γραφω ολα αυτα.....



Αυτη ειναι η  ανακοίνωση τους:

Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία αλλά όχι από τη λογική.

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.
Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!
(Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα μπορείτε να προμηθευτείτε και το βιβλίο του Αδαμάντιου Κοραή για το αίσχος του υποτίθεται “αγίου” φωτός.)

Την Παρασκευή 06-04-2018 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ.:

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.